Inner Circle te Oisterwijk

Ieder mens heeft persoonlijke behoeften, problemen, wensen en verlangens. Op allerlei vlakken: fysiek, emotioneel, mentaal, sociaal, relationeel en communicatief. Er kunnen zich allerlei situaties voordoen. Je loopt bijvoorbeeld vast in je werk, je voelt je niet lekker in je relatie, hebt lichamelijke ongemakken, je wordt opgeslokt door de hectiek van het dagelijkse leven, of je krijgt te maken met verlies. Het kan zijn dat je dan behoefte hebt aan hulp en ondersteuning.

Inner Circle, de praktijk van Margo Didden, kan jou die ondersteuning bieden met ondermeer Shiatsu massage & therapie; coaching (individueel, relatie-); Zelfcoaching; Mindfulness; ontspanningsoefeningen; Inzichtsmeditatie; Qigong (Chi kung); coaching bij zwanger-zijn; circulaire ademhaling; maar ook met stembevrijding en intuitief schilderen.

Ik ga er van uit dat jij, zoals ieder mens, je eigen unieke kracht, inzicht en talent hebt. Ik geef sessies, cursussen en workshops met een centrale doelstelling om te:

“Leven en werken op basis van je eigen inzicht”

 

De sessies worden vergoedt door zorgverzekeraars!!
Zie tarieven sessies, kortingen en vergoedingen zorgverzekeraars