2021. IV. Workshops intuitief schilderen

OISTERWIJK 2021
Intuitief Schilderen
Workshop II woensdag 1 december 2021 19.00- 21.30 uur € 20,-
Workshop III woensdag 16 februari 2022 19.00- 21.30 uur € 20,-
Locatie: (Inner Circle bij) de Krekul Oisterwijk
Nicolaas van Eschstraat 30, 5061VT Oisterwijk

Coaching op basis van Intuitief schilderen 
Vanaf 1 januari 2022 open ik “de Schildergrot” in Oisterwijk
Deze sessies gaan op afspraak. Individueel: € 70,- per uur; met z’n tweeën: € 70,- per uur p.p.,
inclusief materiaal, schilderkarton, verf en kwasten. Locatie: Looierstraat 9, 5061ZD, Oisterwijk  

Deze cursus/ workshop/sessie draait om het ontdekken van jouw plezier en vrijheid in expressief schilderen. Het gaat niet om iets moois te maken of om te presteren, maar om de vrijheid en het plezier in jouw eigen expressie te vinden. We werken per les met een thema, korte meditaties en starten met een warming-up van beweging en dans. Tijdens het schilderen is er aandacht voor je houding, adem en ontspanning. We bespreken de schilderijen zonder te (be)oordelen, het gaat erom wat je er zelf bij beleeft. Zo leer je je eigen beeldentaal begrijpen met jouw eigen intuïtieve inzicht. Schilderen is een heel directe manier om te zien wat er bij jou op dat moment leeft, wat je voelt, denkt, ervaart. Het vormt een afspiegeling van je innerlijke houding. En het is heerlijk om te doen!

Praktische informatie: 
Schilderezels zijn aanwezig en schilderkarton is te koop, we werken op groot formaat. Neem s.v.p. je eigen kwasten mee (verschillende maten, ook grote) naast acryl/gouache verf (geen olieverf) Aanmelding via: Margo Didden, Inner Circle, innercircle.holistic@gmail.com, 0647921034

Ervaringen van cursiste Natasha
Het intuïtief schilderen heeft  zeker iets op gang gebracht bij mij. Ik ben erachter gekomen hoe het me kan helpen bij het toelaten en doorleven van emoties. Ik kan de neiging te hebben deze weg te stoppen, althans probeer ze soms teveel onder controle te houden en in het schilderen vind ik een uitlaatklep. Vooral het werken met mijn handen vind ik heerlijk. Dankjewel dat ik dit heb mogen ervaren bij jou. Dank voor je fijne, inzichtgevende begeleiding. Mooi hoe je je eigen ervaringen daarbij gebruikt en verbanden legt.

Individuele les Intuitief schilderen 2021
Individuele sessies beschikbaar
Op afspraak. € 160,- per 3 lessen van 45 min. Locatie: Balans
* Adres Inner Circle bij Balans: Terburghtweg 3, 5061LA, Oisterwijk