Individuele sessies Zelf coaching ivm werk en studie

In deze zelf-coaching gesprekken wordt specifiek dieper ingegaan op het persoonlijke welzijn van de individuele leidinggevende, werknemer, vrijwilliger of student. Daarbij ligt de focus op het functioneren in werk en/of studie. In aanvulling op de gesprekken is het mogelijk om lichaamsgerichte ondersteuning te krijgen. Inner Circle biedt ontspanningsoefeningen, mindfulness en Shiatsu massage en therapie.
Individuele sessies beschikbaar

Gesprekken
Samen kijken we naar hoe het gaat in de huidige werk- of studiesituatie. Hoe sta je daar momenteel in? Waar liggen de individuele talenten, passies en capaciteiten? De plus- en groeipunten? Haal je voldoening uit wat je nu doet, twijfel je of de huidige baan of studie passend is? Overweeg je een werkswitch of andere studie? Het doel is het vinden van de balans tussen werk of studie en privéleven. De nadruk ligt op het vormen van eigen inzicht en zelfstandigheid, waardoor er meer grip komt op het totale functioneren.
Enkele voorbeelden of situaties waar naar gekeken kan worden:
– Lichamelijke conditie en lifestyle; de fysieke werkhouding
– Omgaan met emoties op de werkvloer of binnen de studie
– De verhouding met collega’s en leidinggevenden; de positie op het werk of binnen de studie
– Het sociaal functioneren
– De communicatieve vaardigheden
– De bestuurs- en/of coördinatievaardigheden
– De balans tussen het zakelijke en persoonlijke leven
Uiteraard kun je zelf aangeven waar je aandacht aan wil geven tijdens het gesprek. In aanvulling op de gesprekken is het mogelijk om lichaamsgerichte ondersteuning te krijgen.

Ontspanningsoefeningen:
Met eenvoudige lichaamsgerichte oefeningen kijken we hoe fysieke spanning zich manifesteert en hoe hier anders mee omgegaan kan worden.
Mindfulness:
met volle aandacht in het moment zijn. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk verbonden; bewustwording en ontspanning van het lichaam geeft ook geestelijke rust.
Shiatsu massage & therapie:
ter ondersteuning van klachten zoals spanning en stress, voor een algehele ontspanning en herstel van de innerlijke balans.