Inner Circle door en voor wie

Inner Circle door wie
Inner Circle is de praktijk van Margo Didden, opgezet vanaf 2001. Ik ben erkend therapeute, coach en docente. Inner Circle is gevestigd in Oisterwijk, hier worden de sessies gegeven die vergoedt worden door zorgverzerkeraars. Naast sessies worden er workshops en cursussen gegeven in zowel Oisterwijk als Tilburg, daarnaast ook geregeld in het buitenland en indien gewenst op locatie.
Door jarenlange ervaring (ruim 30 jaar, sinds 1990), verschillende opleidingen en reizen heb ik een eigen zienswijze ontwikkelt die een brug vormt tussen Oosterse en Westerse filosofie, leefwijze, inzichten en methodes. Ik biedt naast behandeling, ondersteuning en begeleiding die gericht is op het vormen van eigen inzicht en zelfwerkzaamheid.

Inner Circle voor wie
Iedereen kan bij mijn praktijk terecht, zowel kinderen, jongvolwassenen, volwassenen als ouderen. Ik werk voor bedrijven, instellingen, scholen en particulieren in binnen- en buitenland. Ik heb een eigen praktijk waar in alle rust, veiligheid en met respect gekeken kan worden naar je vragen en/of problematiek. Indien gewenst werk ik tevens op locatie. Mijn werkwijze is gericht op het vormen van je eigen inzicht en mogelijkheden, het varen van je eigen koers.

Denk aan het beschouwen en verbeteren van:
Lichamelijke gezondheid: Bij pijn in de nek, schouders, rug, spieren, gewrichten of hoofdpijn. Bij RSI, vermoeidheid, slapeloosheid, constipatie,  spijsverteringsklachten, ademhalingsproblemen.


Emotionele en mentale draagkracht:
 Bij spanningen, stress, burnout, depressie, moeilijk grenzen kunnen aangeven, rusteloosheid, onzekerheid, (faal)angsten, minderwaardigheidsgevoel, piekeren, rouwverwerking, problemen met hooggevoeligheid, zelfvertrouwen, concentratieproblemen, doorzettingsvermogen, omgang met emoties van jezelf en anderen, e.d. Hoe sta je in relatie tot jezelf en je omgeving, je partner, ouders, familie en kinderen, maar ook in verhouding tot collega’s en leidinggevenden.


Maatschappelijke positie:
  Bij problemen op het werk en in je functioneren, twijfel rond beroeps- en studiekeuze. Bij vragen over je  individuele talenten, passies en capaciteiten, je plus- en groeipunten, e.d.


Sociale/communicatieve kwaliteiten ontwikkelen:
 Bij moeite met (sociaal) contact maken, weinig besef van eigenwaarde, moeite met jezelf uiten of expressie, openbaar spreken, presentatie, creativiteit, e.d.

 
Op intuïtief/spiritueel gebied:
 Bij problemen met zingeving, vertrouwen op eigen inzicht en intuïtie, e.d.

Dit zijn enkel handreikingen. Als je ergens mee zit dat niet specifiek vermeldt staat in bovenstaand overzicht, neem dan zeker ook contact op.