Sessies & Ervaringen

Individuele sessies en gezamenlijke sessies
Bij het kennismakingsgesprek kijken we naar jouw persoonlijke situatie en gesteldheid. Tijdens deze sessie kiezen we samen, afgestemd op jouw specifieke wensen of problemen, welke aanpak en behandeling(en) het beste bij jou past. Je kunt kiezen uit onder andere: Shiatsu-massage & therapie, coachingsgesprekken, ontspanningsoefeningen en Inzichtsmeditatie (de oorspronkelijke vorm van Mindfulness), relatiecoaching-gesprekken, coaching bij zwanger-zijn, circulaire ademtherapie, stembevrijding en intuitief schilderen.

De verschillende methodes laten zich goed combineren omdat de kern van de benadering hetzelfde is: het vormen van eigen inzicht en zelfwerkzaamheid en het stimuleren van het zelfhelende vermogen dat in elk mens aanwezig is. Je kunt bijvoorbeeld een combinatie maken van Shiatsu-massage & therapie, coachingsgesprekken en/of ontspanningsoefeningen. Individuele sessies zijn een goede aanvulling op natuurlijke behandelwijzen zoals homeopathie, chiropractie, orthomanuele therapie of op de reguliere gezondheidszorg. 
Het is ook mogelijk om gezamenlijke sessies te doen met je partner, ouder(s), familie, kind(eren), collega, vriend(in)

Ervaringen van sessies en cursussen van Patricia   
Ik ga al jarenlang regelmatig naar Inner Circle. Inner Circle voelt voor mij als een warme en veilige plek om te zijn. Ik voel me daar voor de volle 100 procent serieus genomen als mens, in al mijn (on)volledigheid. Er wordt gekeken naar het totaalplaatje, en daar is alle aandacht voor. Wat ik erg prettig vind in de gesprekken, is dat Margo heel helder kijkt en meteen dwars door mijn innerlijke herrie, ruis, chaos en verhalen heenprikt. Dit helpt mij om weer overzicht en inzicht te krijgen in mijn basis en essentie. Margo windt nergens doekjes omheen en is heel direct maar blijft tegelijkertijd betrokken. Dit geeft mij direct ruimte en lucht en ik krijg het gevoel 'hier gaat het echt om, dit is de kern'. Niet dat zij die voorkauwt, ik voel dat ze me aanzet om in mijn eigen kracht te gaan staan en op mijn intuïtie te vertrouwen, en ze kijkt daarin met mij mee. Ze wijst mij op mijn eigen talent en kunnen, om hetgeen waar ik mee zit, een plek te geven. Ik voel daarbij geen oordeel dat er iets mis is met me, of raar, maar voel me gesteund in alles wat er in mij leeft. Ik vind het erg prettig dat daar alle tijd voor wordt genomen. Ook wordt er altijd gekeken naar het geheel, lichaam en geest. Voor mij is dat heel fijn en belangrijk om te leren mijn lijf erbij te betrekken en te leren voelen en luisteren naar mijn eigen gevoel, behoeften, impulsen en signalen. Of het nu gaat om sessies die ik deed (Shiatsu massage, innerlijke oriëntatie gesprekken, schilderen, circulaire ademtherapie) of cursussen die ik volgde (inzichtsmeditatie en ontspanning, dynamische en passieve meditaties, Derwishdans), het raakt in essentie steeds aan hetzelfde, het leren in contact komen met mijn basis. De methodes waar Margo mee werkt zijn heel simpel en eenvoudig, gericht op ontspanning, lijf, rust, stilstaan bij mezelf, en juist daarom heel basaal en doeltreffend.   

Ervaringen van sessies van Bert: Shiatsu massage & therapie en innerlijke oriëntatie gesprekken  
Ik ervaar Shiatsu en de gesprekken als een belangrijk onderdeel in mijn leven om de juiste balans te houden tussen werk, privé en innerlijke rust. Als projectleider bij een internationaal bedrijf en (mede) opvoeder van 6 kinderen loop ik mijzelf regelmatig voorbij. De shiatsu en gesprek sessies zorgen ervoor dat geest en lichaam in balans blijven. In het verleden had ik veel (kleine) lichamelijke klachten die veroorzaakt werden door spanningen. Sinds ik meer dan 5 jaar geleden begonnen ben met Shiatsu en gesprek ben ik veel beter in balans, kan veel meer stress aan en voel mij beter in mijn vel. Het blijft mij altijd weer verwonderen dat Margo, via haar Shiatsu behandeling en gesprek, spanningen in mijn lichaam weet bloot te leggen en deze weet weg te nemen/te verminderen. De sessies zijn een moment waarop ik weer tot mijzelf kom en  die er voor zorgen dat ik balans houd in een hectisch leven.

 

 

 

 

 

Top