Coachingsgesprekken

Innerlijke oriëntatie-gesprekken. Innerlijke oriëntatie is een coaching methode waarbij je leert vertrouwen op je persoonlijke inzicht t.a.v. je huidige levenssituatie; we kijken naar wat er bij je leeft en versterken daarbij je eigen intuïtie. De aanpak is holistisch; het helpt het verband te zien tussen je lichaam, emoties, denken en bewustzijn, met de daaraan gekoppelde problemen. Vaak zijn er verschillende redenen voor je problemen, die zich voordoen als een patroon. Nekklachten kunnen het gevolg zijn van je lichaamshouding. En hoofdpijn het gevolg van slapeloosheid, wat terug te voeren is op je relatie. Zo kent ieder mens zijn eigen specifieke achtergrond, een samenstelling van heel persoonlijke redenen. Innerlijke oriëntatie is een vorm van zelfonderzoek, gebaseerd op de veronderstelling dat je uiteindelijk zelf het beste weet wat er met je aan de hand is, en wat je daarvoor nodig hebt.

Zelfcoaching-gesprekken  Zelfcoaching is net als Innerlijke orientatie gericht op jou als persoon, maar legt de focus op je werk of studie. Het kan zijn dat je je niet lekker voelt in je huidige baan of dat je een werkswitch overweegt. Misschien ben je zoekende naar jouw passie en worstel je met je studie of studiekeuze. In deze gesprekken kijken we naar jouw plus- en groeipunten. Naar waar jij voldoening uit haalt, waar jouw talenten en capaciteiten liggen. De nadruk ligt op het vormen van je eigen inzicht en zelfstandigheid, waardoor je meer vat krijgt op je totale functioneren.

Relatiecoaching-gesprekken Relatiecoaching geeft je samen met je partner en/of alleen de mogelijkheid om met andere ogen naar je relatie te kijken. Loopt jullie relatie steeds vast in bepaalde patronen? Zoek je verdieping? Zou je graag wat meer tijd voor elkaar willen hebben? Relatiecoaching is geschikt voor stellen maar het is ook mogelijk om gezamenlijke sessies te doen met je ouder(s), familie, kind(eren), collega, vriend(in).
– Massage, ontspanningsoefeningen en meditatie voor relaties. Relatiecoaching kan naast gesprekken ook bestaan uit leren elkaar te masseren, samen te ontspannen en te mediteren. Elkaar masseren zorgt ervoor dat je allebei beter in je vel komt te zitten. Aanraken is een heel primaire manier om het wederzijdse begrip te vergroten, je voelt elkaar letterlijk en figuurlijk beter aan. Samen ontspannen en mediteren kan een dagelijks moment worden, waarbij je heel bewust de tijd neemt voor jezelf en voor elkaar. Doel is steeds om het contact met elkaar te verdiepen.

Zie ook tarieven sessies, kortingen, en vergoedigen zorgverzerkeraars 

Top