Bedrijven, instellingen en scholen

Het welzijn binnen een bedrijf, instelling of school is in grote mate terug te voeren op het individuele welzijn van de leidinggevenden, de medewerkers en de vrijwilligers. Inner Circle richt zich met Zelfcoaching op de individuele ontwikkeling van de medewerkers, vanuit het idee dat het zakelijke functioneren gebaseerd is op het persoonlijke functioneren.
Centraal staat bewustwording en welzijn op lichamelijk, emotioneel, mentaal, sociaal en communicatief gebied. Er is aandacht voor preventie, behandeling en het leren omgaan met mogelijke klachten en problemen, waarbij het vormen van eigen inzicht en zelfwerkzaamheid centraal staan. De doelstelling is de synchronisatie van persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Voor een bedrijf, instelling of school betekent dit het verhogen van de professionaliteit en een betere samenwerking door heldere communicatie en verhoogde zelfsturing.

Wij bieden cursussen, workshops en individuele sessies aan. In overleg kijken we wat het beste bij uw bedrijf of instelling past.

Cursus en workshops Zelfcoaching
In deze groepsbijeenkomsten wordt gekeken naar het eigen en elkaars functioneren in het werk. Dit doen we aan de hand van Intervisie. Elke bijeenkomst wordt gewerkt met een bepaald thema, bijvoorbeeld ‘werkdruk’ of ‘stress’. In aansluiting daarop doen we eenvoudige gezondheidsoefeningen gericht op ontspanning, verbetering van de (werk)houding, het lichaamsbewustzijn, de adem en vitaliteit.

Individuele sessies Zelfcoaching
In deze sessies wordt dieper ingegaan op het persoonlijk welzijn van de individuele leidinggevende, werknemer, vrijwilliger of student. Ter aanvulling is het mogelijk om lichaamsgerichte ondersteuning te krijgen in de vorm van ontspanningsoefeningen, mindfulness en massage.

‘Kies een baan waarvan je houdt en je zult nooit in je leven meer een dag hoeven werken’
Confucius