Inner Circle

Ieder mens bewandelt zijn eigen levensweg en kent daarbij zijn persoonlijke vragen, problemen, uitdagingen en wensen. Op allerlei vlakken: fysiek, emotioneel, mentaal, sociaal, relationeel en communicatief. Er kunnen zich allerlei situaties voordoen. Je loopt bijvoorbeeld vast in je werk, je voelt je niet lekker in je relatie, hebt lichamelijke ongemakken, je wordt opgeslokt door de hectiek van het dagelijkse leven, of je krijgt te maken met verlies. Het kan zijn dat je dan behoefte hebt aan hulp en ondersteuning. Inner Circle, de praktijk van Margo Didden, kan jou die ondersteuning bieden.

 

Eigen inzicht centraal

Ik ga er van uit dat jij, zoals ieder mens, je eigen kracht, inzicht en talent hebt. De benadering van mijn praktijk is universeel d.w.z. deze vormt een brug tussen oosterse en westerse inzichten en methodes, afgestemd op de moderne mens, geschikt voor iedereen, ongeacht levensstijl of overtuiging.

Ik bied begeleiding die gericht is op het vormen van eigen inzicht en zelfwerkzaamheid. Ik ben coach, docente en therapeute, geef cursussen, workshops en individuele sessies met als centrale doelstelling:

leven en werken op basis van je eigen inzicht     

 

 Inner CircleJozef van der Grintenstraat 12, 5042NJ Tilburg. Je vindt mijn praktijk in Tilburg-west, 5 minuten van station Tilburg-universiteit 

Individuele sessies worden vergoedt door zorgverzekeraars en cursussen door de Meedoenregeling