Coaching o.b.v. I. Stembevrijding of II. Intuitief schilderen

I. Coaching op basis van Stembevrijding 
Deze sessies gaan op afspraak. Kosten zijn €160,- per drie lessen van 45 minuten.
Stembevrijding

Deze sessies helpen je ontdekken wat je met je stem kunt, bijvoorbeeld hoe je jouw geluid ruim en authentiek kan laten klinken. Je stem is je persoonlijke instrument dat een directe verbinding heeft met jouw binnenwereld; het helpt je bewust te worden en tot expressie te brengen wat je op dat moment ervaart.
Coaching
Een coaching gesprek en Stembevrijding is een mooie combinatie om uitdrukking te geven aan wat er bij je leeft. Je kunt aandacht geven aan datgene wat voor jou van belang is, en dat kunnen onderwerpen zijn op lichamelijk, emotioneel, mentaal en/of geestelijk gebied, bijv. spanningen, onzekerheid etc. Maar de insteek kan ook zijn dat je het louter voor je plezier doet, want Stembevrijding is heerlijk!

* Een sessie kan gedeeld worden door twee personen (met partner, vriend/in, familie, collega)

II. Coaching op basis van Intuitief schilderen 
Vanaf 1 januari 2022 open ik “de Schildergrot” in Oisterwijk
Deze sessies gaan op afspraak. Individueel: € 70,- per uur; met z’n tweeën: € 70,- per uur p.p.,
inclusief materiaal, schilderkarton, verf en kwasten. Locatie: Looierstraat 9, 5061ZD, Oisterwijk  
Intuïtief schilderen

Deze sessies draaien om het ontdekken van jouw plezier en vrijheid in expressief schilderen. Tijdens het schilderen is er aandacht voor je houding, adem en ontspanning. We werken per keer met een thema en korte meditaties. Je leert om je eigen beeldentaal te begrijpen met jouw eigen intuïtieve inzicht. Schilderen is een heel directe manier om te zien wat je voelt, denkt, ervaart. Het vormt een afspiegeling van je innerlijke beleving van dit moment. 
Coaching
Een coaching gesprek en Intuïtief schilderen is een mooie combinatie om uitdrukking te geven aan wat er bij je leeft. Je kunt aandacht geven aan datgene wat voor jou van belang is, en dat kunnen onderwerpen zijn op lichamelijk, emotioneel, mentaal en/of geestelijk gebied, bijv. spanningen, onzekerheid etc. Maar de insteek kan ook zijn dat je het louter voor je plezier doet, want Intuitief schilderen is heerlijk om te doen!

* Een sessie kan gedeeld worden door twee personen (met partner, vriend/in, familie, collega)