Stembevrijding of Intuitief schilderen

Stembevrijding
Ontdek je eigen stem
Deze sessies geven je de ruimte om te ontdekken hoe jouw eigen geluid klinkt. Jouw stem vormt een directe verbinding met jouw binnenwereld, het helpt je bewust te worden van hoe je jezelf op dat moment ervaart. We laten klanken ontstaan vanuit beweging, ontspanning, bewustwording van je houding, met aandacht voor het zwaartepunt en de adem in je buik. Hierbij gaat het niet om prestatie of mooi zingen, het gaat om de vrijheid en de vreugde om je helemaal te laten horen. Je maakt klank en zingt op basis van eenvoudige liedjes of melodieën, waarbij we vooral gericht zijn op improvisatie en het ontstaan van je eigen variaties.

Naast zingen werken we met meditatie, verstilling en zelfbeschouwing, zodat je steeds kan ervaren en voelen wat er in jou leeft en wat klank met je doet en voor jou betekent.

Intuitief schilderen
Deze sessies draaien om het ontdekken van jouw plezier en vrijheid in expressief schilderen. Het gaat niet om iets moois te maken of om te presteren, maar om de vrijheid en het plezier in jouw eigen expressie te vinden. We werken per les met een thema en korte meditaties. Tijdens het schilderen is er aandacht voor je houding, adem en ontspanning. We bespreken de schilderijen zonder te (be)oordelen, het gaat erom wat je er zelf bij beleeft. Zo leer je je eigen beeldentaal begrijpen met jouw eigen intuïtieve inzicht. Schilderen is een heel directe manier om te zien wat er bij jou op dat moment leeft, wat je voelt, denkt, ervaart. Het vormt een afspiegeling van je innerlijke houding. En het is heerlijk om te doen!

Individuele lessen Stembevrijding of Intuitief schilderen
Deze gaan op afspraak. Kosten zijn €160,- per drie lessen van 45 minuten.

Nieuw aanbod:
Stembevrijding voor 2 personen (stellen, vrienden, familie, collega’s). Zelfde tarief p.p.

Inner Circle bij Balans Oisterwijk, Terburghtweg 3, 5061LA,Oisterwijk

Top